Сообщество независимых консультантов Oriflame Cosmetics

Привіт гості моєї сторінки і майбутні партнери по бізнесу!

Привіт гості моєї сторінки і майбутні партнери по бізнесу!

 

Мене звуть Ольга!

 

Я пропоную Вам стати інформаційним менеджером і заробляти за допомогою Інтернет-маркетингу.

Суть роботи полягає в організації товарообігу:

1) Особисте споживання:

Кожен з нас миє голову, чистить зуби) і купує в магазині засоби особистої гігієни - мило, шампунь, зубну пасту, гель для душу. Тому, Компанія пропонує Вам ЗМІНИТИ те місце, і тoй мaгaзин чи ринок, дe ви зараз купуєтe  засоби особистої гігієни та кocмeтику нa власний інтeрнeт-мaгaзин з постійною 20% знижкою на всю продукцію + програма лояльності (це коли за ваші замовлення накопичуються бонуси і ви на них обмінюєте собі подарунки) та акції активності.

2) Своя команда:

В інтернеті шукайте людей в свою команду (наприклад, як знайшла Вас Я) чи пропонуєте знайомим, зробити теж caмe - запропонувати змінити їм звичайний мaгaзин/ринок нa свій власний з постійною знижкою.

2) Навчатись самостійно та навчати:

Опановувати новий вид діяльності,навчатись самостійно,вдосконалювати свої знання та навчати і контролювати свою команду для досягнення спільної мети.

УСЕ!!! Потрібно робити всього три речі: користуватися продукцією і шукати людей в свою команду!

Що потрібно робити? Дії прості!

1. Ви створюєте робочі сторінки в соціальних мережах і запрошуєте людей в друзі чи використовуєте своє коло знайомих чи коло знайомих ваших друзів.

2. Тим, хто додався в друзі, пишемо пропозицію про роботу. (Шаблони текстів надаються)

3. Безкоштовно навчатися по урокам в чатах і відео / записам on-line вебінарів.

У чому суть проекту?

Ви «змінюєте магазин» і купуєте засоби особистої гігієни у компанії, з якою ми співпрацюємо. І знаходите через соціальні мережі людей, які теж «змінюють магазин» і будуть шукати таких же партнерів.

Обсягу і термінів обов'язкових закупівель у нас немає! Ви купуєте засоби особистої гігієни,аксесуарів,косметики чи будь-яких інших товарів в міру необхідності.

Задумайтесь, адже ви все одно щомісяця купуєте зубну пасту, мило, шампунь, гель для душу, піну для гоління і т.п. Вам за це платять? Ні. А у нас платять.

З цих користувачів,а в майбутньому партнерів будується структура ланцюжком. Кожен з них щось для себе купить, а ви отримаєте відсоток від товарообігу що і буде вашим доходом. Я буду допомагати вам будувати структуру, знаходити людей і реєструвати їх під вас. Саме так працює наша партнерська програма, адже девіз проекту: «Тільки допомагаючи заробити іншим, заробиш сам !!!»

Ви повинні зрозуміти, що мені немає вигоди, якщо ви просто зареєструєтесь і будете щось купувати. Я зацікавлена ​​вивести вас на щомісячний дохід навіть в 1000 $. Тільки тоді цей бізнес для мене буде мати сенс.

Компанія з якою співпрацюємо налічує зарплату партнерам раз в три тижні, а це 17 зарплат на рік. Крім того, досягнувши певного статусу в компанії, ви починаєте отримувати пасивний дохід від товарообігу вашої сітки, а це значить, що ви можете в подальшому і не продовжувати працювати. Досить вибудувати свою бізнес-групу.

Важливо пам'ятати!

Ні реєстрація, ні початок роботи, Вас ні до чого не зобов'язують. Тут Ви нікому нічого не винні. Ви можете вийти з проекту в будь-який момент.

НІЯКИХ ВКЛАДЕНЬ ВІД ВАС НЕ ПОТРІБНО!

Після реєстрації Ви отримуєте реєстраційний номер і пароль для входу на сайт в Ваш особистий кабінет, а так же, знижку компанії Оriflame від 20% на будь-яку продукцію, на будь-які ваші покупки в особистому інтернет-магазині. Розміри знижок досягають 70%!

Шляхом інтернет-поширення інформації сітка будується надзвичайно швидко (нагадую: я як ваш спонсор організовую вам навчання, надаю всі інструменти для роботи і допомагаю будувати Вам вашу першу гілочку поки ви вчитеся, щоб не втрачати Ваш час).

Оскільки компанія виробляє якісний товар, такий, який люди споживають щодня, то це і є запорукою того, що ви гарантовано отримаєте партнерів по бізнесу, які зацікавлені в цьому бізнесі і будуть насамперед споживачами.

В процесі роботи Вас, звичайно ж, перш за все зацікавить одне питання:

Як швидко і скільки я зможу заробляти?

Ваш час, витрачений на початку кар'єри в проекті, цілком окупиться! Надалі, з кожним місяцем, Ваша заробітна плата буде тільки рости, але наскільки - це залежить вже тільки від вас. Зарплатою в перші місяці вашої роботи це звичайно важко назвати, але все цікаве - попереду.

Компанія Оriflame - це, перш за все, офіційне працевлаштування, виплата пенсій, премій за досягнуті результати, відрядження 1 раз в рік за рахунок компанії.

Для того, щоб почати працювати в нашій команді, Вам необхідно заповнити
РЕЄСТРАЦІЙНУ ФОРМУ.

ЧИ НАТИСНУТИ РЕЄСТРАЦІЯ

Якщо Ви, прочитавши все це, ще не наважуєтеся на реєстрацію, хочу запропонувати Вам пройти стажування.

За тиждень навчання Ви зрозумієте, скільки зможете заробляти. Вам сподобалась така робота, залишайтесь в нашій команді, якщо зацікавлення не виникло , просто залишите команду попередивши спонсора,або ж будете користуватись своїм інтернет-магазином  для власних покупок. Однозначно у вас виникатимуть сумніви,адже це сучасна робота, і швидше за все, Ви не стикалися з такою професією раніше, а протягом навчання Ви розберетеся. За цей час я не тільки покажу і навчу Вас тому, як можна заробляти в компанії без продажів, але і доведу, що це реально можливо! Моя мета - показати Вам як працює система зсередини, щоб Ви змогли оцінити всі можливості, які відкриваються перед Вами, працюючи з нами в Інтернет. Не відкладайте своє рішення надовго, зараз швидкість вирішує все. Чим швидше Ви дізнаєтеся про наш проект, тим швидше підете в банк за грошима.

Давайте відразу визначимо нашу спільну з вами мету!

А вона така:

ВИ - Золотий Директор !!!

Дві гілки під вами, що вийшли на рівень 22%, - це і є Золотий Директор... Я веду вам одну гілку, підписуючи вам людей, яких знайду я ... ви ж будуєте свою другу гілку самі , паралельно моєї! Спільними зусиллями ми вийдемо на цей рівень приблизно за рік (+/-). Це та мета до якої ми повинні прагнути разом !! Працюємо разом - гроші ваші))).

Отже, пробуємо?

І першим кроком, для того, щоб почати стажування, здійснимо реєстрацію:

Щоб зареєструватися ЗАПОВНІТЬ ФОРМУ

 

Telegram/VIBER : +38(093)6432459

E-mail: mipowta@gmail.com

Вконтакте: http://vk.com/id265497637

Однокласники: http://ok.ru/profile/577688023606

13.02.2024, © Давидюк Ольга, независимый консультант Oriflame